Ruitenservice

Ruitschade? Met onze ruitenservice wordt de reparatie of vervanging van de voorruit altijd door vakmensen uitgevoerd. 

ruitenservice

Ruitenservice

Ruitschade? Met onze ruitenservice wordt de reparatie of vervanging van de voorruit altijd door vakmensen uitgevoerd. 

HELDERE KIJK OP VOORRUIT TECHNIEK 

De voorruit is een belangrijk onderdeel van de Mitsubishi. Hij beschermt tegen weer en wind, biedt optimaal zicht op het verkeer, maakt deel uit van de stroomlijn en draagt bij aan de stevigheid van de carrosserie. Tegenwoordig komt daar nog eens moderne technologie bij, zoals regen- en lichtsensoren of de camera van de Lane Departure Warning die in de voorruit verwerkt zit. 

Daarom is het zaak dat de reparatie of vervanging van de voorruit door vakmensen wordt uitgevoerd. Bij Van Leijden ben je voor alles aan het vertrouwde adres. 

RUITSCHADEHERSTEL BIJ VAN LEIJDEN

Mitsubishi Motors heeft afspraken gemaakt met bijna alle verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Hierdoor betaal je altijd hetzelfde als bij de universele garage of glashersteller, met dezelfde voorwaarden wat betreft het eigen risico. 

Een sterretje in de voorruit? Wij herstellen dit vrijwel geheel onzichtbaar. En bij vervanging plaatsen wij een originele Mitsubishi-voorruit terug. Ook wordt de voorruit tijdens een servicebeurt altijd gecontroleerd. 

Is reparatie of vervanging nodig, dan regelen wij alles van A tot Z. Dus ook de administratieve afwikkeling met de verzekering. Een hele zorg minder! 

WAAROM RUITREPARATIE? 

De voor- en achterruit van de hedendaagse auto’s zijn verlijmd met de carrosserie. Door deze vaste verbinding bepalen zij voor een belangrijk deel de stijfheid van de carrosserie. Dit betekent ook dat er veel spanning op de ruit staat. Een achterruit zal versplinteren wanneer daar met kracht een hard voorwerp tegenaan komt, maar een voorruit is voor de veiligheid gelaagd wat dit versplinteren voorkomt. 

Wel kan door bijvoorbeeld een opspringend steentje een ster in de ruit ontstaan. Als je er snel bij bent kan de ruit nog worden gerepareerd met gespecialiseerde techniek. Wacht niet te lang, de kans bestaat dat de ster een scheur wordt en dan moet de ruit in zijn geheel worden vervangen, wat hoge kosten met zich meebrengt. 

Om dat te voorkomen, vergoeden de meeste auto- verzekeraars sterreparaties volledig, zonder dat het eigen risico wordt aangesproken. 

Ruitenservice Mitsubishi

DE VOORDELEN VAN MITSUBISHI RUITENSERVICE 

  • Alle service aan je Mitsubishi op één vertrouwd adres. 

  • Wij verzorgen ook de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij. 

  • Uitsluitend gebruik van originele Mitsubishi-ruiten. 

  • De fabrieksgarantie blijft geldig. 

  • 1 jaar garantie op elke ruitreparatie. 

  • Merkspecialistische kennis en vakmanschap.